Get Adobe Flash player
Facebook Image

SHELLAC™ VINYLUX™ PLEXIGEL™

Prijzen handnagels SHELLAC™ VINYLUX™ PLEXIGEL™
- french manicure, kleur of bruidsnagels op natuurlijke nagels SHELLAC™ € 35,00 
- PLEXIGEL™ zonder SHELLAC™ € 45,00
PLEXIGEL™ met SHELLAC™ € 55,00
-
verwijderen PLEXIGEL™ met SHELLAC™ een nabehandeling met manicuren in VINYLUX™ € 35,00
- manicuren en lakken met VINYLUX™ € 30,00 

Prijzen teennagels SHELLAC™ en VINYLUX™ 


- in kleur of french manicure, zonder pedicure behandeling SHELLAC™ (blijft 6 wk zitten) € 50,00
- in kleur of french manicure, met een pedicure behandeling SHELLAC™ (blijft 6 wk zitten) € 65,00
- verwijderen SHELLAC™ zonder een nabehandeling, met een verplichte pedicure behandeling € 45,00 
- VINYLUX™ nagellak, zonder pedicure behandeling (blijft 3 wk zitten) € 35,00

- VINYLUX™ nagellak, met pedicure behandeling (blijft 3 wk zitten) € 50,00

Bruidsnagels SHELLAC™ VINYLUX™ PLEXIGEL™ voor acryl zie Nails

 

Op de mooiste dag van uw leven, wilt u er geweldig uitzien. Niet allen uw jurk, haar en make-up zien er verzorgd uit, maar ook uw nagels vereisen bepaalde aandacht. Een french manicure, natuurlijke look nagels zou het plaatje compleet maken! Wij kunnen samen bespreken, wat het beste bij u past. Zodat u zeker bent dat u nagels op de grote dag fijn zitten en fijn aanvoelen! Wij hebben ook een hand- en voet arrangement, vraag naar de mogelijkheden. Mocht u beslissen na uw trouwdag de nagels niet meer te willen dragen, dan kun u deze altijd bij uw nagelstyliste en pedicure laten verwijderen.  

Algemene informatie PLEXIGEL™


 
Een totaal nieuw product in de nagelbranche, een product waar in het geheim drie jaar aan is gewerkt en nu is het zover, CND™ PLEXIGEL! Een product dat jij absoluut op je nagels wil dragen. Waarom? CND™ PLEXIGEL geeft stevigheid, lengte én vorm. Voor iedere behoefte, heeft CND™ PLEXIGEL een oplossing! Daarbij geeft het een prachtig, kristalhelder resultaat.

Een kristalhelder resultaat? Inderdaad! CND™ PLEXIGEL is volledig transparant, wat een prachtig resultaat geeft of waar unieke nail art mee gecreëerd kan worden. Draag je liever één kleur? Dat is zeker mogelijk. CND™ PLEXIGEL is namelijk perfect te combineren met CND™ SHELLAC™. Het resultaat van je CND™ SHELLAC™ wordt hierdoor met minimaal een week verlengd.

Ga je liever voor een lichter product op je nagel en wil je een product dat qua gevoel nagenoeg niet aanwezig is op jouw natuurlijke nagel, maar die toch de stevigheid biedt die jij nodig hebt? Een nagel die je niet meer voelt en qua dikte niet anders is dan jouw natuurlijke nagels? Dan is CND™ PLEXIGEL perfect! CND™ PLEXIGEL™ voelt licht aan op jouw nagels, geeft een optimaal draagcomfort en is vrij van lifting!

Of draag je altijd CND™ SHELLAC™ op de natuurlijke nagel en heeft deze geen versteviging nodig, maar zou je het fijn vinden als een gescheurde nagel snel en eenvoudig gerepareerd kan worden? We kennen het allemaal wel namelijk, je nagels zijn weer helemaal perfect en vervolgens scheurt net die ene nagel weer. Wat nu? Weer terug naar de salon of allemaal kort vijlen? Dat probleem is nu verleden tijd want wij van Mix-Nails kunnen nu heel eenvoudig die nagel voor je repareren. Is je nagel helemaal afgebroken? Ook dat is geen probleem meer! Wij kunnen die nagel nu met gemak verlengen. CND™ PLEXIGEL is niet alleen makkelijk aan te brengen maar ook makkelijk te verwijderen, wat ervoor zorgt dat jouw behandeling sneller wordt. Dit scheelt weer tijd en zo ben jij op tijd voor jouw volgende afspraak!

Hoe klinkt dat? Prachtige verzorgde nagels, zonder beschadigingen en zeker 3+ weken resultaat. Zonder dat je daar uren voor hoeft vrij te plannen. Te mooi om waar te zijn? Nee, zeker niet, maak meteen een afspraak.

Algemene informatie SHELLAC™


SHELLAC™ is een hypo allergene kleurgel, die wordt opgebracht als een normale lak, maar onder een UV-lamp wordt gedroogd en gehard, hierdoor blijft de lak absoluut 14 dagen perfect zitten! De SHELLAC™ kan ook langer blijven zitten, tot ongeveer 3 à 4 weken, maar dat is afhankelijk van de conditie van uw eigen natuurlijke nagels of ze dun-en of hard zijn en of ze vaak scheuren. De SHELLAC™ kan zowel op de natuurlijke hand- en teennagels als op de acrylnagels. Wij zijn officieel gecertificeerd CND™ SHELLAC™ salon en de enige te Rijssen, die SHELLAC™ mogen aanbrengen. Voor de beste service en kwaliteit moet u bij Mix-Nails & More te Rijssen zijn!

Algemene informatie VINYLUX™
day nail color polish


VINYLUX™ top coat gaat vergeling van de color coat tegen en beschermt de color coat door een unieke houdbaarheid van 1 week en drie weken op de teennagels. Hardheid bij blootstelling aan natuurlijk licht en allergieën, zijn gewaarborgd. VINYLUX™ color coat levert een superieure aanhechting dankzij de ingebouwde base coat en heeft 8 min. droogtijd dan traditionele nagellak. Ook thuis makkelijk te gebruiken en te verwijderen. VINYLUX™ is niet te koop in de winkel.

- compleet pakket samen met color coat, top coat en scrub € 45,00
- één color coat € 18,95
- één top coat € 18,95
- één scrub flesje € 9,95
- manicuren en lakken € 30,00 in de salon
- lakken teennagels, zonder pedicure behandeling (blijft 3 wk zitten) € 35,00
- lakken teennagels, met pedicure behandeling € 50,00

Het samenstellen van combinatie behandelingen zijn mogelijk en kunnen voordeliger uitpakken, vraag ernaar via de site, whats-app, e-mail of facebook.