Get Adobe Flash player
Facebook Image

Pedicuren
 
     
Schimmelnagels ervoor...                          ...ná half jaar                                        ...klant ná 1 jaar, volledig schimmel vrij!
          
   Schimmelnagels ervoor...                           ...ná half jaar                                       ...klant ná 1 jaar, volledig schimmel vrij!

   Schimmelnagels ervoor...                         ...ná half jaar                                         ...klant ná 1 jaar, volledig schimmel vrij!

Nagellak allergie ervoor...                    ...ná 1 behandeling is de klant vrij van nagellak schimmel allergie!                 

Prijs pedicure behandeling (altijd een vaste prijs):
Gratis analyse, reinigen voeten, knippen (ingegroeide) nagels, nagelomgeving reinigen, mechanisch vijlen, eelt, likdoorn, blaren en kloven weghalen, schimmel en kalk nagel(s) behandelen en invetten van voeten € 37,00, daarbij is het gebruik van schimmel/mycose crème om mee thuis te behandelen aan te raden, éénmalige aanschaf € 13,95 tube crème!

Prijzen met SHELLAC™ en VINYLUX™ op teennagels:


French blijft 5 weken zitten                  shellac in kleur blijft 6 weken zitten          vinylux blijft 3 weken zitten

- correctie t.b.v. schimmelnagels aanbrengen met SHELLAC™uitgebreide pedicure behandeling € 65,00  
-
SHELLAC™ in kleur of french manicure, zonder pedicure met lichte behandeling € 50,00 
-
SHELLAC™ in kleur of french manicure met pedicure behandeling € 65,00 
- SHELLAC™ verwijderen zonder een nabehandeling, met verplichte pedicure behandeling € 45,00 
- VINYLUX™ gewone nagellak extra sterk, zonder pedicure behandeling € 35,00

- VINYLUX™ gewone nagellak extra sterk, met pedicure behandeling € 50,00

Prijzen extra:
- uw teennagels lakken met nail art, stempels of eventueel strass-steentje € 5,00
- uw teennagels lakken met SHELLAC™ glinstering, roze, gemengd € 5,00
- uw voeten laten scrubben tijdens een pedicure behandeling € 5,00

- uw voeten laten masseren tijdens een pedicure behandeling van één half uur € 20,00
- alleen voetmassage uitgebreid zonder pedicure behandeling van één uur lang 
€ 37,00

Prijzen klassieke voetmassage
- extra bij een pedicure behandeling van één half uur € 20,00
- alleen voetmassage van één uur € 37,00

Bij elke nagel of voeten behandeling kunt u uw voeten met een klassieke voetmassage laten masseren. 

Samen bespreken, waar u het meest ‘baat’ bij heeft en wat u het prettigste vindt. Uw voeten worden gescrubt, zodat de dode huidcellen verwijderd kunnen worden. Daarna beginnen wij met de massage. Tijdens de massage, omdat wij ons moeten concentreren wordt er bijna niet gesproken, om u zo goed mogelijk te laten genieten. 

Opbouw
De massage omvat een aantal zogenaamde klassieke handgrepen zoals effleurages (glijden en strijken), petrissages (knedingen), schudden en vibreren en fricties (wrijvingen). Deze handgrepen worden heel langzaam opgebouwd en ook weer langzaam afgebouwd. 

Na de behandeling
U kunt na de behandeling nog rustig bijkomen, t
ijdens het bijkomen evalueren wij hoe u deze massage heeft ervaren.

SHELLAC™, zie ook SHELLAC™ algemene informatie

SHELLAC™ is een hypo allergene kleurgel, die wordt opgebracht als een normale lak, maar onder een UV-lamp wordt gedroogd en gehard, hierdoor blijft de lak absoluut 14 dagen perfect zitten! De SHELLAC™ kan ook langer blijven zitten, tot ongeveer 3 à 4 weken, maar dat is afhankelijk van de conditie van uw eigen natuurlijke nagels of ze dun-en of hard zijn en of ze vaak scheuren. De SHELLAC™ kan zowel op de natuurlijke hand- en teennagels als op de acrylnagels. Wij zijn officieel gecertificeerd CND™ SHELLAC™ salon en de enige te Rijssen, die SHELLAC™ mogen aanbrengen. Voor de beste service en kwaliteit moet u bij Mix-Nails & More te Rijssen zijn!

VINYLUX™day nail color polish algemene informatie

VINYLUX™ top coat gaat vergeling van de color coat tegen en beschermt de color coat door een unieke houdbaarheid van 1 week op je handen en op je teennagels wel 3 weken. Hardheid bij blootstelling aan natuurlijk licht en allergieën, zijn gewaarborgd. VINYLUX™ color coat levert een superieure aanhechting dankzij de ingebouwde base coat en heeft 8 min. droogtijd dan traditionele nagellak. Ook thuis makkelijk te gebruiken en te verwijderen. VINYLUX™ is niet te koop in de winkel.

- compleet pakket samen met color coat, top coat en scrub € 45,00 te koop
- één color coat € 18,95 te koop
- één top coat € 18,95 te koop
- één scrub flesje € 9,95 te koop
- manicuren en lakken € 27,00 laten behandelen
- lakken teennagels, zonder pedicure behandeling (blijft 3 wk zitten) € 35,00 laten behandelen
- lakken teennagels, met pedicure behandeling € 50,00 laten behandelen

Pedicuren algemene informatie 
Bij elke behandeling, krijgt u gratis advies of eventuele tips, hoe u het beste uw voeten ook zelf goed kan verzorgen. Wij analyseren de voeten en maken een plan van aanpak. Daardoor stellen wij u gerust en leggen uit, hoe de behandeling eruit gaat zien. Wat kunt u verwachten, maar ook wat wij van u verwachten. Aarzel niet en maak een afspraak, wij kunnen u op weg helpen om van uw probleem af te komen. U mag altijd een mailtje sturen met een foto. Wij kunnen ons voorstellen dat uw zich misschien schaamt voor uw voeten en er eerst over wilt schrijven voordat u belt. Wij zijn er voor u en voor uw voeten!

Nagelomgeving reinigen
Alle oneffenheden van de nagel worden schoongemaakt. Onder de nagel, boven de nagel, nagelriemen worden teruggeduwd, velletjes worden eraf geknipt en waar nodig kleine resten eelt weggehaald.

Knippen nagels en vijlen van ingegroeide nagels
Nadat de nagelomgeving is gereinigd, kunnen de ingegroeide nagels geknipt worden. Dit gaat zeer voorzichtig en gelijkmatig, zodat u niks voelt. Daarna worden de nagels met een elektrische vijl gevijld. Door het vijlen, zonder een schaar te gebruiken, kan een ingegroeide nagel heel makkelijk en pijnloos behandeld worden. Loop er niet te lang mee rond, want er kunnen problemen ontstaan, waardoor u wel enorme pijn kan krijgen. Durf die stap te nemen en laat u behandelen door uw pedicure, bij u thuis, of in onze salon!

Vijlen
Modelleren van nagels op een zo’n natuurlijk mogelijke manier, door middel van een elektrische vijl. Dit is pijnloos en zeer efficiënt.

Schimmel / kalk / hoorn / tunnel / gespleten / holle nagels ect.
Een schimmelnagel, ook wel een kalknagel genoemd, is een sterk verdikte nagel met witte en/of geelachtige verkleuringen. Door de verdikking kan de nagel naar binnen groeien en pijn gaan doen. Een kalknagel verzorgt u effectief met ‘mycose’ druppels of crème, deze zijn bij uw pedicure verkrijgbaar. Tweemaal daags bestrijkt u de nagel met de mycose druppels of crème. Als de infectie verdwijnt, kan er een gezonde nieuwe nagel uitgroeien. Een nagel groeit gemiddeld 1,5 mm per maand. Ook nadat u van de zichtbare verschijnselen van een kalknagel bevrijd bent, is het aan te raden, de verzorging eenmaal per dag gedurende enige weken te herhalen. Deze zeer hardnekkige aandoening, moet wel goed bestrijd worden. Met veel geduld en behandelingen samen met uw pedicure, komt u zeker van uw klacht af!

Eelt en/of kloven

Eelt vind je meestal onder de bal van de voet en op de hiel. Deze plaatsen dragen de meeste druk tijdens het staan en lopen. Wanneer het eelt dikker wordt, geeft dit meer druk tegen de huid en ontstaat er een branderig gevoel tot zelfs een stekende pijn. Het weghalen van eelt is zeker een aanrader ook omdat u zomers op slippers wilt lopen en niet de gele eelt plekken altijd wilt blijven verbergen!

Likdoorn
Wanneer er een op een klein gedeelte van de voet hoge drukkracht ontstaat, dan kunnen er likdoorns ontstaan. Het eelt wordt op die plaats dus naar binnen gedrukt en er ontstaat een soort "doorntje". De gehele likdoorn wordt er uitgesneden en het eelt rond om de likdoorn, verwijderd. Deze behandeling is zeer efficiënt. U kunt samen met uw pedicure een behandelplan maken, zodat de likdoorn ook wegblijft.

Blaren
Mocht het zo zijn dat u een blaar heeft, dan wordt deze gratis tezamen met een combinatie behandeling behandeld.

Invetten van voeten 

Bij elke behandeling is het invetten van voeten bij de prijs inbegrepen. Deze korte massage van 3 min., is belangrijk om alle droge plekken, die eventueel door de behandeling zijn ontstaan, weg te masseren.

Het samenstellen van combinatie behandelingen zijn mogelijk en kunnen voordeliger uitpakken, vraag ernaar via de site, whats-app, e-mail of facebook.