Get Adobe Flash player
Facebook Image

Hoofd, schouder, gezicht massage en voetmassage

Prijs hoofdmassage

- van half uur € 35,00
- combinatie behandeling met voetmassage, half uur extra  € 25,00

Prijs klassieke voetmassage
- van half uur € 35,00
- combinatie behandeling met hoofdmassage, half uur extra  € 25,00

Prijs hoofd en voetmassage samen
- één uur € 60,00 (u ontvangt € 10,00 korting voor deze gecombineerde behandeling)

Algemene informatie schouder, nek, hoofd massage
De Indiase hoofdmassage is gebaseerd op de traditionele vorm van massage, zoals deze al vele eeuwen wordt toegepast in het dagelijks leven van India en Nepal. Deze veilige, effectieve en laagdrempelige vorm van massage kan worden gegeven met en zonder olie en is heeft ontspannende effecten bij hypertonie en pijn in de nek-schouderregio, stress gerelateerde klachten en verschillende vormen van hoofdpijn zoals bijvoorbeeld spanningshoofdpijn. Er worden bij hoofdmassage specialistische technieken zoals vegen, plukken, trommelen, drukken, roteren, strijken en kloppen toegepast op het hoofd, het gezicht, de nek en de schouders.

Algemene informatie voetmassage
Samen bespreken, waar u het meest ‘baat’ bij heeft en wat u het prettigste vindt. Uw voeten worden gescrubt, zodat de dode huidcellen verwijderd kunnen worden. Daarna beginnen wij met de massage. Tijdens de massage, omdat wij ons moeten concentreren wordt er bijna niet gesproken, om u zo goed mogelijk te laten genieten. 
De massage omvat een aantal zogenaamde klassieke handgrepen zoals effleurages (glijden en strijken), petrissages (knedingen), schudden en vibreren en fricties (wrijvingen). Deze handgrepen worden heel langzaam opgebouwd en ook weer langzaam afgebouwd. 

Na de behandeling
U kunt na de behandeling nog rustig bijkomen, t
ijdens het bijkomen evalueren wij hoe u deze massage heeft ervaren.