Get Adobe Flash player
Facebook Image
Acties en informatie per maand uitgelicht 2020

Maart
Boek en win actie in de maand maart bij www.mix-nails.nl / WhatsApp 06-12648907. Acrylnagel set € 50,00. Deze behandeling kun je ook winnen, tag zoveel mogelijk vrienden en wij maken, de winnaar aan het eind van de maand bekend!

April
Boek en win actie in de maand april bij www.mix-nails.nl / WhatsApp 06-12648907. Teennagels lakken met CND™VINYLUX™ inclusief pedicure behandeling, voorjaarsproef maken van voetjes voor € 50,00. Deze behandeling kun je ook winnen, tag zoveel mogelijk vrienden en wij maken, de winnaar aan het eind van de maand bekend!

Info nieuwsbrief 
Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze service, aanbiedingen, opleidingen, beurzen bezoeken, trends en nieuwe ontwikkelingen? Meld u zich dan aan om 3x per jaar de nieuwsbrief per mail te ontvangen. Graag uw mailadres mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met het onderwerp 'nieuwsbrief', dan ontvangt u de nieuwste nieuwsbrief per mailen. Veel lees plezier!

De volgende nieuwsbrief verschijnt 15 maart 2020!

Algemene info
Volg ons op facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn
Profiteer van deze aanbiedingen en laat je vrienden er ook van genieten! Het zou fijn zijn wanneer jullie onze berichten willen retweeten, delen en liken! Zo blijft je elke maand op de hoogte van super mooie aanbiedingen.

- Facebook https://www.facebook.com/mixnails.nagelstylistepedicure
- Twitter twitter@Mixnails 
https://twitter.com/MixNails
- Instagram mixnailssalon 
https://www.instagram.com/mixnailssalon
- LinkedIn 
https://www.linkedin.com/in/marta-i-sjabbens-59979a92/

Spaarkaart
U ontvangt een spaarkaart, waarmee u kunt sparen voor 20% korting op alle producten die wij verkopen in de salon, dus niet op de behandelingen. 

Behandelingen
U ontvangt als nieuwe klant een leuk cadeautje helemaal gratis.