Get Adobe Flash player
Facebook Image
Acties en informatie per maand uitgelicht 2019 en 2020

November
Boek en win actie in de maand november bij www.mix-nails.nl / WhatsApp 06-12648907. Set acrylnagels nu voor € 50,00. Deze behandeling kun je ook winnen, tag zoveel mogelijk vrienden en wij maken, de winnaar aan het eind van de maand bekend!

December
Boek en win actie in de maand december bij www.mix-nails.nl / WhatsApp 06-12648907. Wimperextentions set voor € 50,00. Deze behandeling kun je ook winnen, tag zoveel mogelijk vrienden en wij maken, de winnaar aan het eind van de maand bekend!

December
Kerst staat bijna voor de deur en wij weer druk geweest om iets moois voor jullie te maken. Elk jaar is het weer een uitdaging om iets te verzinnen. Dit kerst kadootje ligt dan ook in de salon voor jullie klaar. Ook nieuwe klanten die in de maand december ons salon bezoeken ontvangen dit presentje.

Kerstsluiting 25 december a.s. tot en met 5 januari a.s. zijn wij gesloten. Maandag 6 januari a.s. staan wij weer voor je klaar! Wij wensen jullie hele fijne feestdagen toe en een gelukkig, gezond en verzorgend 2020!Info nieuwsbrief november 2019, december 2019, januari 2020 en februari 2020
Nieuwsbrief nummer 3 is uit! Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze service, aanbiedingen, opleidingen, beurzen bezoeken, trends en nieuwe ontwikkelingen? Meld u zich dan aan om 3x per jaar de nieuwsbrief per mail te ontvangen. Graag uw mailadres mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met het onderwerp 'nieuwsbrief', dan ontvangt u de nieuwste nieuwsbrief per mailen. Veel lees plezier!

De volgende nieuwsbrief verschijnt er 15 maart 2020!

Algemene info
Volg ons op facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn
Profiteer van deze aanbiedingen en laat je vrienden er ook van genieten! Het zou fijn zijn wanneer jullie onze berichten willen retweeten, delen en liken! Zo blijft je elke maand op de hoogte van super mooie aanbiedingen.

- Facebook https://www.facebook.com/mixnails.nagelstylistepedicure
- Twitter twitter@Mixnails 
https://twitter.com/MixNails
- Instagram mixnailssalon 
https://www.instagram.com/mixnailssalon
- LinkedIn 
https://www.linkedin.com/in/marta-i-sjabbens-59979a92/

Spaarkaart
U ontvangt een spaarkaart, waarmee u kunt sparen voor 20% korting op alle producten die wij verkopen in de salon, dus niet op de behandelingen. 

Behandelingen
U ontvangt als nieuwe klant een leuk cadeautje helemaal gratis.