Get Adobe Flash player
Facebook Image
Acties en informatie per maand uitgelicht

Info nieuwsbrief november, december, januari en februari
Nieuwsbrief nummer 3 is uit! Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze service, aanbiedingen, opleidingen, beurzen bezoeken, trends en nieuwe ontwikkelingen? Meld u zich dan aan om 3x per jaar de nieuwsbrief per mail te ontvangen. Graag uw mailadres mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met het onderwerp 'nieuwsbrief', dan ontvangt u de nieuwste nieuwsbrief per mailen. Veel lees plezier!

December actie 
Actie en Kerst Kadootje gehele maand december voor vaste en nieuwe klanten. Acrylnagel set naar keuze voor € 50,00. Maak een afspraak, via WhatsApp of sms 06-12648907.

Info kerst december
Zoals jullie van ons gewend zijn ligt er een kerst kadootje in de salon voor jullie klaar. Tijdens het bezoekje aan ons salon in de maand december ontvang je het presentje, dat niet alleen voor onze vaste klanten is maar ook voor de nieuwe

Kerstsluiting 24 december a.s. tot en met 2 januari a.s. zijn wij gesloten. Donderdag 3 januari a.s. staan wij weer voor je klaar! Wij wensen jullie hele fijne feestdagen toe en een gelukkig, gezond en verzorgend 2019!


Algemene info
Volg ons op facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn
Profiteer van deze aanbiedingen en laat je vrienden er ook van genieten! Het zou fijn zijn wanneer jullie onze berichten willen retweeten, delen en liken! Zo blijft je elke maand op de hoogte van super mooie aanbiedingen.

- Facebook https://www.facebook.com/mixnails.nagelstylistepedicure
- Twitter twitter@Mixnails 
https://twitter.com/MixNails
- Instagram mixnailssalon 
https://www.instagram.com/mixnailssalon
- LinkedIn 
https://www.linkedin.com/in/marta-i-sjabbens-59979a92/

Spaarkaart

U ontvangt een spaarkaart, waarmee u kunt sparen voor 20% korting op alle producten die wij verkopen in de salon, dus niet op de behandelingen.

Behandelingen
U ontvangt als nieuwe klant een leuk cadeautje helemaal gratis.