Get Adobe Flash player
Facebook Image
Acties en informatie per maand uitgelicht 2019

September actie
Boek nu een afspraak via WhatsApp 06-12648907 en ontvang € 10,00 korting op een nieuwe set wimperextensions set in de maand september.

Oktober actie
Boek nu een afspraak voor de maand oktober en geniet van deze heerlijke behandeling voor € 45,00. Voeten netjes maken voor de winter, verwijderen van eelt en kloven etc. met een heerlijke scrub en een korte voet massage. Maak afspraak via WhatsApp 06-12648907

Info nieuwsbrief juni juli augustus september en oktober
Nieuwsbrief nummer 2 is uit! Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze service, aanbiedingen, opleidingen, beurzen bezoeken, trends en nieuwe ontwikkelingen? Meld u zich dan aan om 3x per jaar de nieuwsbrief per mail te ontvangen. Graag uw mailadres mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met het onderwerp 'nieuwsbrief', dan ontvangt u de nieuwste nieuwsbrief per mailen. Veel lees plezier!

De volgende nieuwsbrief verschijnt er 15 november a.s.!

Algemene info
Volg ons op facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn
Profiteer van deze aanbiedingen en laat je vrienden er ook van genieten! Het zou fijn zijn wanneer jullie onze berichten willen retweeten, delen en liken! Zo blijft je elke maand op de hoogte van super mooie aanbiedingen.

- Facebook https://www.facebook.com/mixnails.nagelstylistepedicure
- Twitter twitter@Mixnails 
https://twitter.com/MixNails
- Instagram mixnailssalon 
https://www.instagram.com/mixnailssalon
- LinkedIn 
https://www.linkedin.com/in/marta-i-sjabbens-59979a92/

Spaarkaart
U ontvangt een spaarkaart, waarmee u kunt sparen voor 20% korting op alle producten die wij verkopen in de salon, dus niet op de behandelingen. 

Behandelingen
U ontvangt als nieuwe klant een leuk cadeautje helemaal gratis.